Kategoriat
Yleinen

Unikeonpäivänä syntynyt

Unikeonpäivänä 2021 syntyi klovni metaPLATFORM kurssilla Teatteri Metamorfoosin tiloissa. Syntymässään hän kertoi nimekseen Pol. Saadessaan kiinnityksen LEATEAtteri Oy:hyn hänen nimekseen tuli Poll ka Pell ja tehtäväkseen olla puheenmuodostuslausujaklovni teatterin tuotannossa.

Vuoden 2022 Unikeonpäivänä klovni täytti vuoden. Hänelle tuli tilaisuus esiintyä vuosipäivänään. Hän esiintyi Seinäjoella, Uppan kaupunginosassa, Kulttuurikahvila Viiassa, Koulukatu 36, kello 18-19. Hän improvisoi mieleen tulevaa runoutta, mitä tuli muun muassa kansanperinteestä loruja, Kalevalasta Raudan synty, Eino Leinolta Hymni tulelle ja Aleksis Kiveltä pitkää eeppistä runoa nimeltä Kesä-yö.

Poll ka Pell 1. vuotta

Neljän päivän päästä alkaa Poll ka Pellin kokopäivätyö LEATEAtterissa starttirahan turvin. Ensimmäinen varsinainen ensi-ilta on 11.9.2022. Silloin Amos Rexin hallinnoimassa Bio Rexissä, Helsingin Lasipalatsissa esitetään teos nimeltä Kesytetty. Teos pohjautuu Antoine de Saint-Exyperyn kirjaan Pikku prinssi. Esitys on juhlaesitys teatterinperustajan 60-vuotisjuhliin liittyen. Esitys alkaa klo 15.00 ja kestää noin kolme varttia.

Lippuja on saatavilla osoitteesta Nettilippu.fi

Tarkemmin seuraavan linkin kautta: https://www.nettilippu.fi/fi/event/kesytetty-2

Tekijä Jari Miettinen

Taiteellinen johtaja, joka vastaa LEATEAtterin esitysten klovnista nimeltä Poll ka Pell.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s