Kategoriat
Yleinen

Tapion päivä 2022

Nyt on Poll ka Pellin ensi-illasta jo viikko. Olen tosi tyytyväinen. Yleisöä oli tarpeeksi, että yleisö tuntui yleisöltä ja uskalsivat reagoida – noin tusinan verran. Klovni pääsi vuorovaikutukseen – tuntui hyvältä.

Esityksen pituus venähti 54 minuuttiin, mutta tarina välittyi ja pysyi kasassa. Olen innoissani vastaanotosta. Sain hyvän tallenteen. Sen katsottuani sain kipinän korjauksiin. Nyt pääsin takaisin 45 minuuttiin ja klovneria ja lausunta paremmin vuorottelemaan.

Näyttää siltä, että jatkan Poll ka Pellin kanssa. Missä laajuudessa – päätän näinä päivinä. Kiteytettynä klovneria säestää minulla lausuntaa. Klovni antaa mahdollisuuksia.

Mutta nyt sataa ja koen että sade on 60-vuotis juhlasadettani tyyliin ”Jalankulkijat juoskoon, astukoon lätäköihin…” krokotili Genan synttärilaulu. Niin oikeastaan minulla on jo juhlakausi siis täydessä vauhdissa.

Tiistaina Ahton nimipäivänä oli minun laskettuaikani 60-vuotta sitten. Jäin silloin vielä tyylini mukaisesti kahdeksi viikoksi lihomaan äitini kohtuun ja tulin ulos vasta keisarinleikkauksella 5,5 kilon painoisena. Kesä 1962 oli harvinaisen kylmä ja sateinen kesä – se oli helpotusta äitini raskausajalle.

60 v.

Nyt jos ja kun tulen täyttämään nuo pyöreät 60-vuotta ajattelen että juhlin aina kulloisenkin vastaantulevan ihmisen kera siten kuin sillä hetkellä tuntuu ja on mahdollista.

En siis aio hankia mitään isoa tilaa varsinaiselle juhlapäivälle, syntymäpäivälleni, enkä kutsua sinä päivänä erityisesti ketään minnekkään, enkä varsinkaan näe että Poll ka Pell olisi millään tavalla esiintymässä tai missään suhteessa minun syntymäpäivääni.

Saatan ehkä hankkia jotain tarjoamisia aina jossakin joillekin, mutta en tee siitä sen suurempaa numeroa. Ehkä teen tänne someen jonkin live väläyksen aina kustakin 60-vuotis etapin jälkeisestä kohtaamisista. Ehkä – en tiedä vielä. Kunhan elän niin näen.

Luulen ainakin, että saan täältä somesta huimasti onnitteluja. Niin on tapahtunut aikaisemminkin synttärinäni. Algoritmit tuppaavat suosia synttäreitä. Yritän niistä kiittää kaikella tarmollani.

Jokatapauksessa elän jänniä aikoja ja niin eläkää tekin!

Tekijä Jari Miettinen

Taiteellinen johtaja, joka vastaa LEATEAtterin esitysten klovnista nimeltä Poll ka Pell.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s