Kategoriat
Yleinen

Piinaviikon päätös

Olen ylpeä itsestäni. Pääsin Helsingissä vihdoin samaan harjoittelumäärään kuin Kuopion ’korkeanpaikan’ leirilläni. Juuri sain päätökseen viikon 20. ohjelmiston tekstien läpikäymisen. Viikko 11 Kuopiossa oli hedelmällinen, mutta seuraava viikko Helsingissä meni kyllä Kuopion viikosta toipumiseen. Tauko teki hyvää. Näin tekstien sisälle tauon jälkeen peremmin, sillä menestyksellä että tuli pientä hienosäätöä teksteihin ja kokonaisuuden läpikatsaus. Sain kahdeksan esityksen kokonaisuuden soimaan suhteessa toisiinsa. Pohja KAUKAfestarin toteutukseen on luotu.

Kun en luo nyt itselleni mahdottomia päivä ohjelmia, luulen olevan realistista odottaa, että vappuna osaan kaikki kahdeksan esityksen tekstit ulkoa. Näin voi toukokuu olla hyvää aikaa lyödä lukkoon ensi syksyn päivämääriä. Heti kun olen varannut KAUKAfestarille tilan voinkin alkaa lippujen myynnin tilaisuuksiin. Olen laskenut pääseväni omilleni jos 70 kiinnostunutta saan lipunostajiksi.

Rakkaus harjoitteluun on minun huomisen pääsiäisen lahjani. Ensi tuokokuussa tulee 33 vuotta täyteen siitä, kun aloin ensimmäistä kertaa saada palkkaa näyttämötaiteen tekemisestä. On siis aika työntää lapio syvemmälle näyttämötaiteen multaan ja lunastaa omia unelmiani, joita en millään ilveelläkään voi nähdä muuten toteutuvan.

Yksi liitutaulukuva Steinerin esitelmästä

Tekijä Jari Miettinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s