Kategoriat
Yleinen

Kuopio kasvatti

Olipa hieno kokemus kun Savon Sanomat kirjoitti työstäni jutun (20.3.2021). Ihan ällikällä tulin tajuamaan, että tekemiseni voivat kiinnostaa yleisesti. En vieläkään ole sitä oikein uskoa. Katselen tuota lehden juttua ja pistelen itseäni neuloilla. Ei kai tämä unta ole.

Nyt jo viikon asiaa pureskeltuani alan päästä taas harjoittelussa vauhtiin – ja minkälaiseen vauhtiin. En ole tätäkään ennen nähnyt. Tein ensinnäkin itselleni ihanan puheellisen aamun avaus kokonaisuuden (kesto 2 tuntia , 40 minuuttia ja 41 sekuntia). Totisesti puhe-elimeni siinä herää. Sitten juuri sain koottua viimeisen ’pänttäys’ version koko ohjelmistoni teksteistä. Näillä näkymin se mahdollistaa minulle tavoitteellisesti viisinkertaiset läpikäynnit päivittäin. Tuskin maltan odottaa kun se päivä koittaa että viimeinenkin puolisko teksteistä on kaalissani.

Oli Kuopiossa käynti mieltäni ja eteeriteettiäni hivelevää. Päällimmäisenä jäi tämä koskettava kuva tunnelmaksi. Kuva kertoo paljon tästä ajasta, tästä keväästä ja koko elämästäni. Olen kiitollinen!

Tekijä Jari Miettinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s