Kategoriat
Yleinen

Etäharjoittelu leirillä Kuopiossa

Tänään maanantaina Riston päivänä se alkoi. Punnertaa kahdeksan esityksen tekstit muistiin. Kunnianhimoinen aikataulu on käydä ohjelmisto läpi viiden päivän aikana 20 kertaa. Se tekee 160 kertaa kaikkiaan esityksiä tekstillisesti läpi. Saas nähdä milloin pelto on käännetty. Toivon jo torstailta tuloksia. Sitten on vielä perjantai päivä aikaa hienosäädölle.

Tällä hetkellä lopullisen tuntuiset nimet esityksille ovat: aikuisille – Rauta meissä, Pikku prinssi, Selvänäky, Kontiolan kaski; lapsille Hölynpölylä, Rukkanen, Kolme pukkia, Nauris.

Kuopiossa olen syntynyt, siksi valitsin tämän paikan pänttäämiselle. Eteriteettini on kotoisin näistä maisemista ja eteriteetissä elää muisti. Jo nähdessäni junan ikkunasta ensimmäisen vaaran kohoavan, jokin sykähti sisimmässäni. Noita vasten olen kasvanut, noita tähtäillen virittäytynyt tilaan. Aina kun konkreettisesti saa kohdata vaaran ajan tullen koen heti vahvistuvani. Tämä on kohta kuusikymppisen elämän opettanutta viisautta.

Tekijä Jari Miettinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s