22 päivää opintoja

Tuntuu kuin olisin opiskellut jo 30 vuotta kuluneen kolmen viikon sijasta. Syvältä sisimmistäni on ajatuksia putkahdellut. Jonkinlaista tilinpäätöstä olen konkreettisesti tehnyt oikeastaan koko tähän astisesta elämästäni.

Ei vähiten nimestäni. Aivan tuore näkökulma tuli murrosiässä syntyneeseen lempinimeeni. Olin jotenkin iskostunut, että nimeni Kake on kummunnut sukunimestäni Miettinen ja siihen liittyvästä näytelmästä Miettis Kaukon kuolintanssi. Mutta ei – nyt koen kun maistelen nuoruusikäni käyttönimeä Jukka-Pekka, että Kakehan on jännä nurinpäin käännetty lyhelmä Jukka-Pekasta. Siksi nyt otin some-kanavilla systemaattiseti käyttöön nimekseni Jari Jukka-Pekka (Kake) Miettinen. Suluissa siis lempinimi. Tämä on eilisestä todellisuutta ainakin Facebookissa. Kuolintanssinihan kävin läpi lauantaina 14.1.1984, kun ajoin kolarin jossa olisi minun pitänyt kuolla. Elän siis kuoleman jälkeistä elämääni ylösnousemisvoimin Kakena.

Käytin viikonloppuna aikaa koulutusmateriaalin selaamiseen netistä. Olin otettu miten hyvät matskut löytyivät myynnistä ja markkinoinnista. Sen verran olen sitä työkseni tehnyt (alkain Teatteri Mukamaksesta), että tajusin oikein arvostavasti hypystellä diasarjoja ja taulukoita joita vain alustavasti vilkaisin. Aistin että vihdoin käsitykseni myynnistä ja markkinoinnista ehkä pääsee ammatilliselle tasolle, jos ja kun vain teen nyt läksyni kunnolla. Ja miksi en tekisi. Motivaatio on ainakin huipussaan.

www.tiktok.com/@leateatterioy osoitteessa on avattu LEATEAtterille ammattiprofiili TikTokissa, tässä aika tuoreessa lyhyiden videoiden julkaisualustalla. Tein sinne ensin häthätää ensimmäisen versioni tulevasta Hissipuheesta. Se sai kättelyssä lähes viisisataa katsonta kertaa. Poistin sen odottaen Hissipuhe 2 :sta viimeistään 18.10.2020. Julkaisin poistetun ekanversion tilalle Aleksis Kiven SELVÄNÄKY esityksen harjoitusajan demonstraatiovideon. Siinä näkyy millaisilla puhumattomilla eleillä harjoittelin puheen ilmaisumuotoja esitykseen selkeämmin tietoisiksi. Se löytyy myös YouTube:sta:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s