Jyväskylä, aloitus

Aila myrsky on seuraamme kun tänään kokoonnumme kolmen kuukauden koulutuksen aloitukseen. Kyseessä on kymmenen hengen enimmäkseen etäkoulutus yrittäjän ammattitutkintoon. Opetuksen antaa Gradia.

Näky majapaikan ikkunasta klo 7:21.

Alan siis myymään, en itseäni enkä teatteriani vaan tällä hetkellä esitystä nimeltään Selvänäky. Se on aikuisille leikki useammista elämistä. Esityksen hinta on 1500 euroa ja yksittäinen lippu 15 euroa. Yksinkertainen hinnoittelu on mielestäni kaunista.

Pitäs oppia tekemään sopimuksia, tiedottamaan, myymään, laskuttamaan, suunnittelemaan, järkeistämään, verkostoitumaan, orientoitumaan, sanoittamaan, lepäämään, elämään, rakastamaan, hengittämään, olemaan…

Tänään matka alkaa. Tavoitteet ovat kovat. Jännittää yhtä paljon kuin seitsemän vuotiaana kun aloitin Kuopiossa Kettulan kansakoulun ensimmäisen luokan. No silloin en osannut vielä sanoittaa tuntemuksiani. Nyt osaan jo sanoa, että jännittää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s